ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΈΣ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ


ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ
 
Πραγματοποιούνται ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΜΕΣΩ ΒΙΝΤΕΟΚΛΙΣΗΣ

Viber - Skype - messenger
 
Οι Συνεδρίες εξ αποστάσεως δίνουν την δυνατότητα στον θεραπευόμενο να "επισκεφτεί" τον ψυχολόγο χωρίς να χρειαστεί να μετακινηθεί από το χώρο του, καθώς το μόνο που απαιτείται είναι:
 
ένα υπολογιστής ή ενα κινητό (με κάμερα και ήχο)
το πρόγραμμα skype
ή μέσω viber ή messenger 
και η διασφάλιση προσωπικού χώρου και χρόνου (οι διαδικτυακές συνεδρίες διαρκούν και αυτές 50 λεπτά) χωρίς παρεμβάσεις από εξωτερικούς παράγοντες.
 
Ως ένα βαθμό μπορεί να στερείται η αμεσότητα της διαπροσωπικής επικοινωνίας αλλά η δυνατότητα ψυχολογικής υποστήριξης εξ αποστάσεως, καθώς δεν διαφέρει σε θεραπευτικό αποτέλεσμα από την ατομική συνεδρία στο γραφείο, διευκολύνει άτομα που:
 
βρίσκονται σε άλλη πόλη
δυσκολεύονται στις μετακινήσεις τους 
ταξιδεύουν συχνά ή
επιθυμούν να νιώθουν πως βρίσκονται στην ασφάλεια του προσωπικού τους χώρου.
- Για λόγους, λοιπόν, ασφάλειας, εξαιτίας της πανδημίας, οι συνεδρίες (για ένα τουλάχιστον χρονικό διάστημα) θα γίνονται μόνο διαδικτυακά. Οι διαδικτυακές συνεδρίες είναι εξίσου αποτελεσματικές και προσφέρουν οικονομία χρόνου και χρημάτων, μα προπάντων 100% ασφάλεια.
Ο Θεραπευόμενος οφείλει να καταβάλλει το ποσό των 25 ευρώ σε τραπεζικό λογαριασμό στην Πηραιώς (στο όνομα Πανέτσου Μαρία - Αιτιολογία: Συνεδρία)            
 
IBAN: GR96 0172 1630 0051 6308 8409 251
 
Μόλις φανεί η κίνηση στον λογαριαμό (εντός 24ώρου) ορίζεται, ύστερα από τηλεφωνική επικοινωνία, η ημέρα και ώρα που διευκολύνεται και ο θεραπευόμενος για να πραγματοποιηθεί η συνεδρία.
 
Φυσικά στέλνεται νόμιμη απόδειξη με email μέσω της ηλεκτρονικής τιμολόγησης.
 
 
 
Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου.